Bindmiddelen en asfalt voor wegdekken

Gravaubel is een bedrijf dat actief is op het gebied van wegwerken.

De activiteiten behelzen asfalt en bindmiddelen voor wegdekken, die het gebruik van bitumen gemeen hebben. Gravaubel produceert de producten, maar verzorgt ook de toepassing ervan. Gravaubel is actief in heel België, maar ook in Nederland, Luxemburg en Frankrijk.

Dit gebeurt vanuit Luik en Brussel, waar de twee locaties van de onderneming gevestigd zijn.

In het hart van de Joly groep 

Gravaubel is opgenomen in de Joly groep, die bestaat uit verschillende bedrijven die actief zijn op het gebied van wegwerken. Joly biedt u oplossingen voor de aanleg, herstel en onderhoud van het openbare wegennet en de nabije omgeving.
Lees meer.

 

NEWS

News

 • 22-05-2018

  VCA-CERTIFICAAT VAN GOEDKEURING

  Wij zijn fier U te kunnen meedelen dat GRAVAUBEL de VCA-certificatie bezit sinds 15 mei 2018.

   

 • 18-12-2017

  Het team van Gravaubel wenst U alsmede uw familie een gelukkig nieuwjaar 2018.

  Koning winter is in aantocht, wat hij brengen gaat blijft een open vraag.

  Wij van onze kant staan klaar met onze speciaal aangemaakte koudasfalt, die zowel in bulk of in zakken verkrijgbaar is te BRUSSEL of LUIK.

  De koudasfalt is steeds voorradig, maar bij grotere afhalingen is het echter aan te raden ons bij voorbaat een seintje te geven !

 • 03-04-2017

  Een gloednieuwe website

  Het gaat niet alleen om een nieuwe lay-out, maar ook om een nieuwe tool die we volledig hebben verzien. Op deze nieuwe portal kunt alles vinden over onze producten op het gebied van bindmiddelen en asfalt. Ook is er een deel gereserveerd voor onze meest recente projecten.

  Meer info

CONTACT